Natuurtherapeutische behandeling.


therapie praktijk ruimte

Praktijk ruimte

1 Het kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek worden vragen gesteld om een totaal beeld te verkrijgen van: uw hulpvraag, uw probleem/uw klacht, de aard van uw persoon, de manier waarop u denkt, hoe u omgaat met gebeurtenissen in uw leven, uw beleving, uw voorgeschiedenis en uw verwachting van de behandeling. U krijgt uitleg over de werkwijze, producten, handelwijze en een indicatie van het aantal behandelingen.

2 Het onderzoek

Dan volgt een onderzoek met behulp van spiertesten. Het verschil in energie wordt zo gemeten waardoor het lichaam kan laten zien waar de oorsprong van uw probleem/klacht ligt. Alles ligt onbewust opgeslagen en uw lichaam liegt nooit.

3 Het inzichtelijk gesprek

Dit om linken te kunnen leggen naar je onderliggende probleem, de lading of uw beleving. Uw gedrag en uw manier van denken die uzelf hebt aangemeten, voor u heel gewoon, worden dan bewust gemaakt.

4 De behandeling

Blokkades in de energiestroom kunnen met hulp van acupunctuurpunten, vitamines, voedingsstoffen, mineralen of bloesems weer in beweging gebracht worden. Het doel is om het eigenlijke dieper of onderliggende probleem te bereiken.

5 Het huiswerk

Om wat u bewust gemaakt is te laten beklijven, krijgt u handvaten aangereikt in de vorm van huiswerk om zodoende het gewenste resultaat te bereiken en vast te houden. De verandering ligt onder meer in de verantwoording die uzelf hierin neemt.