Parind kinder-therapie


parind logo         Parind info PDF

Doorgaans hebben ouders het beste met hun kind voor, maar ze zijn zich vaak niet bewust van wat er zich in hun eigen innerlijk afspeelt. Zij realiseren zich niet dat hun kind hierop reageert, zonder dat het kind door de ouder hierover is geïnformeerd. De meeste problemen bij kinderen zijn voor een deel terug te voeren naar hoe ouders met hun innerlijke kind omgaan. In het therapeutisch werken met kinderen is dit gegeven erg belangrijk en zal moeten worden meegenomen.

Binnen de Parind Kinder-therapie heeft deze visie een belangrijke plaats en kunnen we met behulp van toegepaste kinesiologie en de gevoelsvertaling van de acupunctuurpunten achterhalen wat kinderen in hun gedrag of lichamelijke klachten spiegelen van de ouder. De begeleiding van ouders speelt in deze therapie dan ook een belangrijke rol.

Je kunt een kind in evenwicht brengen maar het kind niet veranderen. Het is wie het is met de eigenschappen die het in zich draagt en dat is goed. Een kind draagt de eigenschappen van vader en moeder in zich. Afhankelijk van hoe deze eigenschappen in het kind vertegenwoordigd zijn, zal het gevoelig zijn voor de dingen die in vader of moeder spelen.

Daarnaast zijn we met onze technieken snel in staat om te ontdekken wat er in een kind verder leeft en hoe we het kind terug in zijn evenwicht kunnen brengen. Werken met kinderen, is derhalve voor een belangrijk deel werken met de ouders.

Bent u geïnteresseerd: Neem gerust contact met mij op!